Курочка по-мисливськи
- Курка 1 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Олія рослинна 100 г
- Бекон 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Перець солодкий 1 ст.л.
- Вино червоне 1 скл.
- Часник 6 зуб.
- Картопля 1 кг
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець чорний мелений
- Спеції
- Сіль
В олії та вершковому маслі обсмажити бекон і м'ясо курки.
Смажити до золотистої скоринки.
Вийняти м'ясо і в тій же олії обсмажити цибулю, часник і морквину.
До овочів додати борошно і солодкий перець, щоб засмажилися. Зняти з вогню.
Перекласти все у горщик, додати все інше, долити води, щоб трохи покривала страву, закрити кришкою і в духовку на годину. Якщо є тісто, можна змастити краї кришки так, щоб між кришкою й горщиком не входило повітря.
РИБы алюминиевые HIGHFIELD - риба смажена фото.
Рецепты Для Мультиварки: рецепт вкусной домашней колбасы.
Рецепты Для Мультиварки: салати рецепти з грибами. Как приготовить летний салат.
Рецепты пасхиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Салат с Белыми грибами рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты на любой вкус - сайт кулинарный. Домашняя кулинария на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter