Курочка по-марокканськи
- Курка (бройлерна або гомілки, крильця, стегенця) 1 кг
- Томатна паста (кетчуп) 50 г
- Соєвий соус 80 мл
Змішати у глибокій посудині соус для маринування курки: олія, соєвий соус, томат, зелень, спеції.
Можна додати часник товчений або сухий.
Гарно розмішати всі інгредієнти.
Курку розрізати на невеликі шматочки.
Або взяти стегенця, крильця.
Занурити шматочки курки у соус і добре перемішати, щоб всі шматочки були рівномірно покриті соусом.
Залишити курку промаринуватися на годину.
Викласти шматочки на деко, трохи змастити олією.
Запікати хвилин 30-40.
Рецепты с фото: салаты с редькой рецепты с фото.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - салати з свинячого язика. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Как вкусно приготовить мясо - рецепты новогодних праздничных блюд. Рецепты для пекарни.
www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Практическая кулинария худеющим - диетолог светлана фус сайт. Обучение диетологов.
Рецепт Яблочный штрудель с миндалем здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter