Курочка по-літньому
- Гомілка куряча 8 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томат 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Картопля 6 шт.
- Сіль, спеції
Замаринувати курячу гомілку у суміші зі спецій, солі. Баклажан нарізати і замочити у воді на 10-15 хвилин, щоб позбутися від гіркоти. Потім злити воду.
Баклажани порізати соломкою, томат, цибулю і часник - кільцями, картоплю - навпіл.
У рукав укласти гомілки, картоплю та інші овочі. Посолити. Закріпити кінці рукава і зробити три проколи гострим предметом, щоб потім вийшла гаряча пара.
Запекти у духовці 40-50 хвилин. За 10 хвилин до готовності рукав можна розрізати і знову поставити у духову шафу, щоб картопля трохи запеклася.
Готову страву перекласти на тарілки.
Простые рецепты: кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Мультиварка Philips.
Киевский торт мороженного рецепт http://recepti.biz.ua
Скороварки для приготовления каши: праздничные новогодние блюда. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
www.recepti.biz.uaКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты приготовления блюд в микроволновке.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.ua кулинарные сайты бюргера
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter