Курочка "По-королівськи"
- Курка 2.5 кг
- Яблуко 3 шт.
- Лимон 2 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Родзинки 0.5 скл.
- Часник 4 зуб.
- Аджика 1 ст.л.
- Приправа (для кавказьких страв) 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сік лимонний 1 ст.л.
Курку помити, обсушити, розрізати по спині, розпластати.
Змішати між собою всі інгредієнти для змащування курки і натерти добре курку з усіх сторін.
Апельсин, лимони, яблука порізати тонкими кружечками (зі шкіркою), викласти на деко шар яблук.
На нього лимони та апельсини.
Залити апельсиновим соком, посипати родзинками.
Викласти на всe курку.
Випікати у попередньо нагрітій до 200 градусів духовці близько 1 години 30 хвилин (якщо курка велика, то трохи довше).
Періодично поливати курку соком.
recepti.biz.uaУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на
Салат кучками с корейской морковью и чипсамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты Для Мультиварки: семга запеченная с картофелем в духовке. Рецепты на праздничный стол.
Рецепты салатов из морепродуктов. Морепродукты салаты рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter