Курочка "По-королівськи"

ДРУГІ СТРАВИ
772 Курочка "По-королівськи"
Фото - Курочка
інгредієнти:
  • Курка 2.5 кг
  • Яблуко 3 шт.
  • Лимон 2 шт.
  • Апельсин 1 шт.
  • Родзинки 0.5 скл.
  • Часник 4 зуб.
  • Аджика 1 ст.л.
  • Приправа (для кавказьких страв) 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Сік лимонний 1 ст.л.

Курочка Курку помити, обсушити, розрізати по спині, розпластати.

Курочка Змішати між собою всі інгредієнти для змащування курки і натерти добре курку з усіх сторін.

фото Курочка Апельсин, лимони, яблука порізати тонкими кружечками (зі шкіркою), викласти на деко шар яблук.

Курочка На нього лимони та апельсини.

Курочка Залити апельсиновим соком, посипати родзинками.

Викласти на всe курку.

Курочка Випікати у попередньо нагрітій до 200 градусів духовці близько 1 години 30 хвилин (якщо курка велика, то трохи довше).

Періодично поливати курку соком. 

 

recepti.biz.uaУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на

Салат кучками с корейской морковью и чипсамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты Для Мультиварки: семга запеченная с картофелем в духовке. Рецепты на праздничный стол.

Рецепты салатов из морепродуктов. Морепродукты салаты рецепты.

ореховая паста рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter