Курочка по-китайськи
- Рис 250 г
- Курка (філе) 500 г
- Перець (червоний, жовтий, зелений) 3 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Сіль, перець чорний
- Соєвий соус 1 ч.л.
- Петрушка
Рис відварити у підсоленій воді. Курку порізати на шматочки і обсмажити на олії до утворення рум'яної скоринки. Після закінчення смаження м'ясо посолити, поперчити і додати вичавлений часник. Дрібно нарізати цибулю, очищений перець нарізати брусками, помідори кубиками. У великій глибокій сковороді злегка обсмажити в олії цибулю і перець, потім додати готовий рис, помідори і курку. Посолити, поперчити, додати соєвий соус, петрушку, накрити кришкою і тушкувати ще 10 хв.
ТутКулинарные блоги. Кулинарный словарь
Мультиварка Philips: рогалики рецепты с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты диетические. Диета: рецепты для похудения.
Рецепты в постИстория возникновения постов. Рецепты на любой вкус и день
Вкусные рецепты с фото - пирог песочный с яблоками. Мультиварки для выпечки.
Вкусные рецепты салатов с фотоПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
ТутБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
recepti.biz.uaСовременное искусство
Как приготовить вкусный шашлык - салат з креветками з фото.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салаты с фото. Готовим со вкусом.
Сайты кулинарных рефератов. Кулинария рецепты кулинарные сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter