Курочка "по-домашньому"
679
інгредієнти:
- Гомілка куряча 2 кг
- Картопля 2.5 кг
- Майонез 150 г
- Олія оливкова 50 мл
- Часник 6 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 кг
- Спеції (майоран, орегано, базилік, пастернак) 1 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Сіль
Курячі гомілки помити, обсушити.
Змішати 2 ст. л. олії, сіль і трави.
Натерти цією сумішшю кожну гомілку.
Почистити і порізати цибулю.
Збризкати деко олією, викласти шаром цибулю, а зверху гомілки.
Картоплю почистити і порізати на середні шматки.
Скласти картоплю в каструлю, додати "Вегету", майонез і 50 мл оливкової олії.
Гарно перемішати і викласти картоплю між гомілками. Рідину, що залишилася від картоплі вилити на деко.
Часник нарізати дрібними шматочками і посипати зверху на картоплю і курку.
Запікати близько 1 години при температурі 180 градусів.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі