Курочка "по-домашньому"

ДРУГІ СТРАВИ
679 Курочка "по-домашньому"
Фото - Курочка
інгредієнти:
  • Гомілка куряча 2 кг
  • Картопля 2.5 кг
  • Майонез 150 г
  • Олія оливкова 50 мл
  • Часник 6 зуб.
  • Цибуля ріпчаста 1 кг
  • Спеції (майоран, орегано, базилік, пастернак) 1 ст.л.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Сіль

Курочка Курячі гомілки помити, обсушити.

Змішати 2 ст. л. олії, сіль і трави.

Натерти цією сумішшю кожну гомілку.

Почистити і порізати цибулю.

Збризкати деко олією, викласти шаром цибулю, а зверху гомілки.

Картоплю почистити і порізати на середні шматки.

Скласти картоплю в каструлю, додати "Вегету", майонез і 50 мл оливкової олії.

Гарно перемішати і викласти картоплю між гомілками. Рідину, що залишилася від картоплі вилити на деко.

Курочка Часник нарізати дрібними шматочками і посипати зверху на картоплю і курку.

Запікати близько 1 години при температурі 180 градусів. 

 

 

 

рецепты праздничных закусок с фото

кексы кофейные

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter