Курочка по-домашньому
- Стегно куряче 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Майонез 80 г
- Бульйон курячий 1.5 ч.л.
- Лотос (глютамонат натрію) 0.5 ч.л.
- Перець чорний мелений
- Коріандр мелений 0.5 ч.л.
Увімкнути духовку на максимум.
В окремій мисці змішати майонез, бульйон, лотос, коріандр і перець, добре перемішати.
Очищену картоплю розрізати на 4 частини.
Покласти стегенце у форму і чайною ложкою змастити спочатку зсередини (обов'язково промазати добре під шкіркою), а потім зовні, але не саму шкірочку, а під нею і дуже добре, шкірку трохи змастити у кінці. Розкласти поруч зі стегенцем картоплю і теж обмазати майонезним соусом.
Стегенце повинно лежати шкіркою догори. Зверху стегенце можна трохи посипати солодкою паприкою для утворення хрусткої скоринки. Поставити у духовку.
Коли на курочці з'явиться коричнева скоринка, температуру можна зменшити до половини і допекти до готовності, перевіряючи м'ясо, проткнувши виделкою.
Дома в Рождественской Хаве: рождественские выпечки.
Рецепты Для Мультиварки: французские десерты рецепты. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter