Курочка по-домашньому

ДРУГІ СТРАВИ
722 Курочка по-домашньому
Фото - Курочка по-домашньому
інгредієнти:
  • Стегно куряче 1 шт.
  • Картопля 2 шт.
  • Майонез 80 г
  • Бульйон курячий 1.5 ч.л.
  • Лотос (глютамонат натрію) 0.5 ч.л.
  • Перець чорний мелений
  • Коріандр мелений 0.5 ч.л.

Увімкнути духовку на максимум. 

В окремій мисці змішати майонез, бульйон, лотос, коріандр і перець, добре перемішати. 

Очищену картоплю розрізати на 4 частини.

Покласти стегенце у форму і чайною ложкою змастити спочатку зсередини (обов'язково промазати добре під шкіркою), а потім зовні, але не саму шкірочку, а під нею і дуже добре, шкірку трохи змастити у кінці. Розкласти поруч зі стегенцем картоплю і теж обмазати майонезним соусом. 

Стегенце повинно лежати шкіркою догори. Зверху стегенце можна трохи посипати солодкою паприкою для утворення хрусткої скоринки. Поставити у духовку.

Коли на курочці з'явиться коричнева скоринка, температуру можна зменшити до половини і допекти до готовності, перевіряючи м'ясо, проткнувши виделкою. 

 

Дома в Рождественской Хаве: рождественские выпечки.

Рецепты Для Мультиварки: французские десерты рецепты. Мультиварка Philips.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter