Курочка пікантно-гостра
- Курка 500 г
- Соєвий соус 50 мл
- Цибуля 1 шт.
- Часник 8 зуб.
- Перець червоний гіркий 8 шт.
- Кориця 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Перець духмяний
- Сіль
- Вода 1 скл.
Нарізати цибулю тонкими півкільцями. Часник придавити широкою поверхнею ножа, щоб він тріснув на середині.
У сковороді із високими бортами на великому вогні, постійно помішуючи, обсмажити до золотистого кольору цибулю та часник.
Зменшити вогонь до середнього і додати у сковороду курку, нарізану шматочками, соєвий соус, перець гіркий, корицю, сіль, перець запашний мелений, і води, щоб вона майже повністю закривала курку.
Закрити кришкою і тушкувати на середньому вогні 15-20 хв, до повної готовності курки.
Нарізати тонкими півкільцями солодкий перець.
Прибрати кришку зі сковороди, і, постійно помішуючи дати третині води випаруватися.
Додати солодкий перець, тушкувати 2-3 хв.
На гарнір білий рис.
Грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкойгрушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой
Готовим со вкусом: буряк салат рецепт. Салаты рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter