Курочка під вершковим соусом із грибами
- Грудка куряча 3 шт.
- Гриби (печериці консервовані) 200 г
- Вершки 300 мл
- Гірчиця 2 ст.л.
- Соус 1 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Петрушка
- Перець
- Сіль
Гриби обсмажити на сковороді з цибулею, часником, кропом. Поперчити. Посолити.
Влити вершки, додати гірчицю і соус Worcestershire.
Варити 8 хвилин на повільному вогні. Соус має трохи загуснути. Періодично помішувати.
Нарізати гострим ножем філе курки на тонкі пластинки шириною 2-2,5 см.
Обсмажити смужки на сухій сковороді, постійно помішуючи, 3-4 хвилини. Посолити, поперчити. Як побіліє - готове.
Курку розкласти по тарілках. Полити соусом.
Настоящий суп харчо с фото: салати рецепти з фото. Таких салатов вы не еще ели.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные рецепты. Кулинарные блоги
Как приготовить летний салат: авокадо салат рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Новогодние рецепты праздничных блюд. Новогодние праздничные блюда.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter