Курочка під соусом Бешамель

ДРУГІ СТРАВИ
681 Курочка під соусом Бешамель
Фото - Курочка під соусом Бешамель
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Молоко 1 скл.
  • Бульйон (курячий) 1 скл.
  • Сир твердий 200 г
  • Борошно 4 ст.л.
  • Маргарин (олія) 100 г
  • Яйце куряче 1 шт.

Курочка під соусом бешамель інгредієнти Відварити курку.

Курочка під соусом Бешамель Відокремити м'ясо від кісток і шкірки. Відокремлене м'ясо скласти у вогнетривку посудину і залишити.

фото Курочка під соусом Бешамель Соус. Налити олію у невелику посудину і поставити нагріватися на вогонь. Додати борошно і трохи обсмажити.

Курочка під соусом бешамель Курка Ввести склянку холодного молока, а потім склянку курячого бульйону, усе добре перемішувати, щоб вийшла однорідна маса без грудок. Довести до кипіння і зняти з вогню. Дати трохи охолонути, щоб потім яйце не згорнулося.

Курочка під соусом бешамель Молоко Натерти на тертці сир.

Курочка під соусом бешамель Бульйон Додати у соус яйце і добре перемішати.

Курочка під соусом бешамель Сир твердий Вилити соус на курку, додати 1/3 натертого сиру і все перемішати.

Курочка під соусом бешамель Борошно Потім посипати курку сиром, що залишився, і відправити у нагріту духовку. Випікати до перетворення сиру у золоту скоринку. Чим вище температура духовки, тим швидше приготується страва.

Шоколадный пудинг рецепт с какао видеоСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет

Французская кухня рецепты галеты. Французская кухня рецепт суп пюре рыба.

Мультиварки для выпечки - новогодние праздничные блюда. Готовим со вкусом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter