Курочка під соусом Бешамель
- Курка 1 шт.
- Молоко 1 скл.
- Бульйон (курячий) 1 скл.
- Сир твердий 200 г
- Борошно 4 ст.л.
- Маргарин (олія) 100 г
- Яйце куряче 1 шт.
Відварити курку.
Відокремити м'ясо від кісток і шкірки. Відокремлене м'ясо скласти у вогнетривку посудину і залишити.
Соус. Налити олію у невелику посудину і поставити нагріватися на вогонь. Додати борошно і трохи обсмажити.
Ввести склянку холодного молока, а потім склянку курячого бульйону, усе добре перемішувати, щоб вийшла однорідна маса без грудок. Довести до кипіння і зняти з вогню. Дати трохи охолонути, щоб потім яйце не згорнулося.
Натерти на тертці сир.
Додати у соус яйце і добре перемішати.
Вилити соус на курку, додати 1/3 натертого сиру і все перемішати.
Потім посипати курку сиром, що залишився, і відправити у нагріту духовку. Випікати до перетворення сиру у золоту скоринку. Чим вище температура духовки, тим швидше приготується страва.
Шоколадный пудинг рецепт с какао видеоСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Французская кухня рецепты галеты. Французская кухня рецепт суп пюре рыба.
Мультиварки для выпечки - новогодние праздничные блюда. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter