Курочка під смачною шубкою
699
інгредієнти:
- Грудка куряча 4 шт.
- Морква 4 шт.
- Гриби (консервовані, опеньки) 250 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна
- Сир твердий (тертий) 150 г
- Майонез 80 г
- Помідор 3 шт.
Нарізати грудки, як стейки. Посолити, поперчити і укласти на деко.
Натерти морквину на велику тертку й нарізати 2 цибулини кубиками і обсмажити все на олії. Посолити, поперчити і видавити часник.
Промити мариновані опеньки і теж обсмажити з 2 цибулинами, можна просто промити і додати без смаження.
Укласти моркву на грудки.
Потім гриби.
Нарізати кубиками помідори.
Натерти сир на тертці великій, посипати і полити зверху майонезом. Поставити у духовку спочатку на максимум, а коли сир почне золотитися, зменшити на невеликий, трохи потримати.
Салат из брокколи рецепты с фото на зимуКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт салат царская охота с языком тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі