Курочка під шубкою у гірчичному маринаді

ДРУГІ СТРАВИ
594 Курочка під шубкою у гірчичному маринаді
Фото - Курочка під шубкою у гірчичному маринаді
інгредієнти:
  • Філе куряче 500 г
  • Морква 2 шт.
  • Сир 150 г
  • Майонез (сметана) 3 ст.л.
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Спеції
  • Сік лимонний

Курочка під шубкою в гірчичному маринаді інгредієнти Куряче філе або грудку нарізати на шматочки (2 см).

Посолити, поперчити.

Курочка під шубкою в гірчичному маринаді Приготувати маринад: майонез, гірчицю, лимонний сік і спеції перемішати до однорідності.

фото Курочка під шубкою в гірчичному маринаді З'єднати курку із маринадом і залишити на 1-1,5 год.

Курочка під шубкою в гірчичному маринаді Куряче філе Моркву і сир натерти на крупній тертці.

Курочка під шубкою в гірчичному маринаді Морква Курочка під шубкою в гірчичному маринаді Сир

У вогнетривку форму застелену пекарським папером шарами викласти: мариновану курочку, моркву, сир.

Курочка під шубкою в гірчичному маринаді Майонез Курочка під шубкою в гірчичному маринаді Гірчиця

Курочка під шубкою в гірчичному маринаді Сіль Поставити запікатися у духову шафу на 25-30 хвилин при 180-200°С.

 

Выпечка. Как изменить невегетарианские рецепты. Выпечка из творога рецепты.

Рецепты тортов: рецепт торта з чорносливом. Осетинские пироги на заказ.