Курочка під шубкою у гірчичному маринаді
604
інгредієнти:
- Філе куряче 500 г
- Морква 2 шт.
- Сир 150 г
- Майонез (сметана) 3 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Спеції
- Сік лимонний
Куряче філе або грудку нарізати на шматочки (2 см).
Посолити, поперчити.
Приготувати маринад: майонез, гірчицю, лимонний сік і спеції перемішати до однорідності.
З'єднати курку із маринадом і залишити на 1-1,5 год.
Моркву і сир натерти на крупній тертці.
У вогнетривку форму застелену пекарським папером шарами викласти: мариновану курочку, моркву, сир.
Поставити запікатися у духову шафу на 25-30 хвилин при 180-200°С.
Выпечка. Как изменить невегетарианские рецепты. Выпечка из творога рецепты.
Рецепты тортов: рецепт торта з чорносливом. Осетинские пироги на заказ.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі