Курочка під ковдрою
- Курка 1 шт.
- Вино червоне 1 скл.
- Розмарин
- Спеції (суміш італійських трав)
- Аджика домашня 1 ст.л.
- Хліб (черствий) 0.5 шт.
- Молоко 2 скл.
- Яйце 2 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
Приготувати маринад із вина, розмарину, спецій, аджики домашньої (із часником та гострим перцем) і солі.
Курку залити маринадом і залишити на 1 годину, періодично перевертаючи. Bикласти у форму і поставити у духовку на 0,5 години до зарум'янювання.
Черствий хліб подрібнити, вимочити у молоці, додати яйця і оливкову олію, добре вимісити масу.
Курку дістати із духовки, викласти на тарілку. Маринад злити із форми у чашу. Курку з усіх боків обмазати масою, полити злитим маринадом. Запікати у духовці хвилин 15-20.
ЗдесьВ комплект входит кулинарная книга с оригинальными рецептами вкусных блюд
Рецепт торта бисквит с фруктамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты в пост на каждый деньКалендарь постов. Статья о Великом посте
Кекс без масла и маргарина на сметанеУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Салат из Курицы сгрибамиПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты американской кухни с фото. Кухни на заказ по старой цене.
Готовим со вкусом: рецепты новогодних блюд с фотографиями. Кулинарные блюда для худеющих.
Рецепт торта медовик. Рецепт торт медовик мишка.
Яблочный штрудель в мультиваркеяблочный штрудель
Кулинарный сайт высоцкой. Рецепты, кулинарный сайт международных блюд, квас, торт, окрошка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter