Курочка під кисло-солодким соусом
- Гомілка куряча 6 шт.
- Соєвий соус 5 ст.л.
- Приправа (базилік, майоран)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Перець болгарський (маринований) 4 шт.
- Помідор (консервований, маринований) 4 шт.
- Часник (сухий)
- Мед 1 ст.л.
Курячі гомілки порізати навпіл і замаринувати на 1 годину у соєвому соусі із базиліком, майораном, перцем і сіллю.
Перець болгарський порізати кубиками.
Із помідорів зняти шкірку і пом'яти виделкою до пюреобразного стану.
Замариновані гомілки обсмажити на розігрітій сковороді з олією, на великому вогні, з обох сторін під кришкою.
Коли зарум’яняться, додати перець подрібнений і гранульований часник. Перемішати. Хвилини через 2 додати пюре із помідорів і долити води, щоб покривала м'ясо. У соус додати мед. Тушкувати м'ясо в соусі під кришкою хвилин 25-30.
Відварити локшину, покласти курочку, полити соусом і подати.
Салат святковий рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт приготовления Украинского борща recepti.biz.ua
Осетинские пироги на заказ - салати з ананасом. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Рецепт салат языкРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Готовим со вкусом: рецепт салата с буряком.
Мидии плов из мидий рецепт приготовления здесь
Рецепт салата из морепродуктов тут
Осетинские пироги на заказ: салат черепаха рецепт с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты индийской кухни. Поможем выйти замуж в Германию.
Чанахи рецепт с баклажанами и фасольюРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter