Курочка під кабачково-грибною шубкою
742
інгредієнти:
- Стегно куряче 1 кг
- Гриби (підосиновики і білі) 4 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Спеції
- Сметана 1 ст.л.
Гриби натерти на тертці, цибулю порізати.
Обсмажити на олії цибулю і гриби.
Додати тертий кабачок і тушкувати кілька хвилин.
Додати курочку, попередньо посоливши. Накрити кришкою і на маленькому вогні тушкувати. Наприкінці готування додати ложку сметани.
При подачі шубку викласти на курочку.
Кулинарные рецепты - кулинарные сайты с рецептами и фото. Рецепты салатов будут выпрашивать.
Рецепты выпечки: польская выпечка рецепты.
Кулинарные рецепты праздничных блюдПраздничные подборки рецептов. База рецептов
Как испечь пирог с тыквой и яблокамиПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі