Курочка "отетеріти"

ДРУГІ СТРАВИ
823 Курочка "отетеріти"
Фото - Курочка
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Печериці 300 г
  • Чорнослив 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Вершки 200 мл
  • Вино біле 0.5 скл.
  • Сир
  • Спеції

Підготувати курочку: промити, порізати на смужки, натeрти спеціями (суміш перців, базилік і мікс для бефстрогонов). Розігріти олію на сковорідці і покласти курочку: підрум'янити до напівготовності по 2-3 хвилини із кожного боку. Додати до курочки вино і тушкувати, зменшивши вогонь.

На окремій сковороді обсмажити подрібнену цибулю до золотистого кольору, порізані пластинками печериці. Тушкувати хвилин 5-6, додати чорнослив (якщо великий - порізати).

Додати мікс із грибами до курочки і тушкувати всe разом на середньому вогні хвилин 5-6.

Далі змішати вершки із натeртим сиром і влити до курочки, продовжуючи тушкувати щe хвилин 8.

На гарнір перловка, гречка.

Рецепты приготовления мясных салатовРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Статьи о рыбах

Пицца маргарита рецепт здесь

Блюда из картофельного пюре в духовке рецептыО суши и блюдах японской кухни

Американская кухняАмериканский стаффордширский терьер

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter