Курочка "отетеріти"
- Курка 1 шт.
- Печериці 300 г
- Чорнослив 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вершки 200 мл
- Вино біле 0.5 скл.
- Сир
- Спеції
Підготувати курочку: промити, порізати на смужки, натeрти спеціями (суміш перців, базилік і мікс для бефстрогонов). Розігріти олію на сковорідці і покласти курочку: підрум'янити до напівготовності по 2-3 хвилини із кожного боку. Додати до курочки вино і тушкувати, зменшивши вогонь.
На окремій сковороді обсмажити подрібнену цибулю до золотистого кольору, порізані пластинками печериці. Тушкувати хвилин 5-6, додати чорнослив (якщо великий - порізати).
Додати мікс із грибами до курочки і тушкувати всe разом на середньому вогні хвилин 5-6.
Далі змішати вершки із натeртим сиром і влити до курочки, продовжуючи тушкувати щe хвилин 8.
На гарнір перловка, гречка.
Рецепты приготовления мясных салатовРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Статьи о рыбах
Пицца маргарита рецепт здесь
Блюда из картофельного пюре в духовке рецептыО суши и блюдах японской кухни
Американская кухняАмериканский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter