Курочка "Ніжна"
- Курка 1 шт.
- Олія соняшникова 50 мл
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Оцет 3 ст.л.
- Приправа (для шашлику, для курки, для гриля) 3 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Лавровий лист 3 шт.
- Розмарин 0.3 ч.л.
Приготувати маринад-заливку у мисочці: соняшникова олія і всі приправи, сіль, розмарин, лавровий лист. Перемішати і дати настоятися 10 хв. Очистити цибулю та нарізати півкільцями. Укласти курочку у глибоку миску, полити добре курочку як зовні, так і у середині, пом'яту злегка цибулю покласти у середину й зовні, щоб була укрита цибулею, скропити оцтом (3 ст. л.). Накрити плоскою тарілкою і під прес (3-літрова банка із водою), поставити у холодильник на ніч, щоб промаринувалася.
За 1,5-2 години до столу дістати курочку, розігріти духовку до 180 градусів. Глибоке деко застелити пергаментним папером, покласти курочку (попередньо знявши з неї цибулю тільки зверху), полити соком і в духовку (курочку не перевертати під час запікання). Коли злегка почне зарум'янюватися, викласти залишену цибулю зверху і запікати до золотистого кольору.
Хлеб по домашнему рецептхлеб по домашнему
CAKE-BAR - крем для торта для украшения. Оригинальные Кремы.
Мультиварка Philips - новые рецепты тортов с фото. Торт В Мультиварке Рецепты.
Ресторан Украинской кухниМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter