Курочка на гірці
- Курка 1.2 кг
- Рис 1 скл.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений, суміш перців)
- Майонез 1 ст.л.
- Сметана 1 ст.л.
- Гірчиця (солодка баварська) 1 ст.л.
- Карі
- Олія рослинна
Курку помити, розрізати по грудях, як для "табака".
Для маринаду змішати майонез, сметану, гірчицю (солодку баварську) і сіль. Обмазати курку і залишити "відпочити" хвилин на 15, доки готується "гірка".
1 склянку рису промити і поставити варитися у підсоленій воді до напівготовності. 2 цибулини і 1 морквину швидко обсмажити на олії на сильному вогні.
Змішати рис і смажені овочі, поперчити сумішшю мелених перців. Якщо потрібно, досолити. Деко змастити олією, із рису сформувати "гірку".
На гірку посадити зверху курочку. Необхідно, щоб вона повністю накривала гірку, інакше рис буде підгоряти і стане сухим.
У розігріту духовку поставити курочку на гірці.
Готовність курки визначити, проткнувши ножем, якщо сік прозорий - готова.
Готову курочку зняти із гірки, нарізати порційними шматками. Подавати із рисом.
Легкие блюдаНовости легкой атлетики. Международная ассоциация легкой атлетики
Американская кухня рецептыАмериканский стаффордширский терьер. Стихи американских поэтов, биографии
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter