Курочка на банці
- Курка 1.5 кг
- Майонез 2 ст.л.
- Гірчиця 0.5 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Базилік
- Вода 0.2 л
Добре помиту курку обсушити серветкою. Потім натерти курку перцем, сіллю і базиліком у середині і зверху. Майонез із гірчицею перемішати і змастити курку у середині і зовні. У баночку налити більше половини води і зверху на баночку посадити курку так, щоб лапки курки стояли.
Поставити банку із куркою на сковороду, а сковороду на деко. Духовку розігріти до 220 градусів (близько 5 хв). У гарячу духовку поставити деко і зробити вогонь невеликий. Залишити курку на годину у духовці, зрідка повертаючи її у різні боки, щоб вона рівномірно запеклася. Коли курка буде готова, вимкнути духовку і залишити курку у духовці на 5 хв.
Потім вийняти, дати охолонути і зняти із банки.
Вкусные и простые закуски: салати та закуски. Доставка готовой еды на неделю.
Крем для торта из йогурта рецепт без желатинаКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Французская кухня рецепты с фото салатыКурсы французского языка различного уровня и направленности
Готовим со вкусом: рецепты новогодних блюд с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter