Курочка "Морський бриз"
- Грудка куряча 600 г
- Броколі 400 г
- Яйце 1 шт.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Креветки (очищені) 100 г
- Мідії (варено-морожені) 100 г
- Вода (холодна) 0.5 скл.
- Часник 3 зуб.
- Перець чорний (мелений)
- Сир м´який 100 г
Грудку помити, обсушити паперовими серветками і нарізати шматочками.
Викласти шаром у форму для випікання.
Приготувати соус.
Часник подрібнити і змішати зі сметанкою, сиром, соєвим соусом і яйцем за допомогою блендера.
Додати перець і воду, все гарно розмішати.
На курочку викласти шар броколі.
Креветки нарізати невеликими шматочками і разом із мідіями покласти на броколі.
Залити все сирним соусом, накрити зверху фольгою і поставити у розігріту до 200°С духовку, до готовності (на 1 годину 20 хвилин).
Готову страву розкласти по тарілочках.
Додати трохи свіжої зелені і овочів.
Рецепты для пекарни - рецепт салата з язиком. Простые рецепты.
Рецепт торта медовикаКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.uaКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Рецепты с филе курицы с фотоРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter