Курочка медова із трав'яними "кишенями"
- Курка 1 шт.
- Мед 40 г
- Масло вершкове 25 г
- Часник 5 зуб.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Кмин
- Розмарин ( гілочка) 1 шт.
- Гвоздика 3 шт.
- Шавлія
- Сіль
- Перець чорний
- Імбир
- Коріандр
- Базилік
Змастити курку вершковим маслом і під шкіру акуратно розподілити ароматні трави і часник, сіль і перець. Викласти у форму, налити оливкову олію на дно і запекти у дуxовці при 200°С півгодини.
Через півгодини (на половині готовності), за допомогою пензлика змастити курку мeдом і довести до готовності, періодично повертаючи її.
Туткуриный рулет
ЗдесьКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Салаты на праздничный стол с фото - салати рецепти з грибами. Осетинские пироги на заказ.
Рецепт похудения в одной капсуле: салат черепаха рецепт с фото.
Рецепты с мидиями с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты здоровой выпечки - торты без выпечки рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Адреса сайтов с кулинарными рецептами http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter