Курочка "маринована"
- Курка - 600 г
- Часник
- Перець чорний
- Сік лимона
- Аджика
- Масло рослинне
.
.
.
Беремо не жирну курочку -.
(Якщо заморожена те відтає в холодній воді), ріжемо по грудях - ніби як навпіл, розгортаємо в "пласт" відбиваємо починаємо маринувати: .
2 -3 часточки свіжого часнику (через Давилку) стебла запашних трав перець гіркий (чорний та білий) 1 чайну ложку лимонного соку це все кладемо всередину звертаємо в "рулон". .
Зверху мажемо аджичкою залишаємо на 1 годину - або більше, виймаємо з маринаду (і зберігаємо його) обмиваємо курочку і на гарячу сковорідку з оливковою олією кілька хвилин (до утворення скоринки) перевертаємо - і те ж саме перекладаємо в деко і на 20 хвилин у духовку (не більше 160 градусів) .
хвилин через 10 додаємо наш маринад.
Тушкуємо ще 10 хв і . Приємного апетиту.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные блоги. Программа Кулинарный блокнот
Рецепты праздничных блюд с фотографиямиКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
Кухонные столы интернет магазин: страви до святкового столу. Мебель от производителя недорого.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рождественские блюда рецепты. Рецепты для пароварки, вкусно.
Ооо архипелаг эспрессо www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter