Курочка, майже як у Грузії
- Грудка куряча 500 г
- Цибуля ріпчаста - шт. 2 шт
- Морква (не дуже велика) 1 шт
- Томатна паста (або помідори)
- Сіль
- Перець
- Лавровий лист
- Приправа ("Маггі" для "Чахохбілі")
Обробляємо грудку без кісточки, ріжемо на не дуже великі шматки, приблизно по 3 -4 см. Укладаємо м'ясо курки в невисоку каструлю, Цибулю і моркву ріжемо досить тонко, приблизно по 3-5 мм. Трохи заливаємо водою, і ставимо гасити на не дуже великому вогні.
Коли, на Вашу думку, майже приготувалося, - зливаємо бульйон, в якому все варилося і відставляємо каструльку в сторону. Частину, що залишилася курочку ставимо на дуже маленький вогонь, щоб дійшла.
На злитому бульйоні готуємо соус. І додаємо ту саму приправу "Маггі" для "чахохбіллі".
При подачі викладаємо гарнір (у мене гречка на пару) пару шматочків грудки + соус + прикраси із зелені.
Приємного апетиту.
Кекси з сиром рецепткекси з сиром
Фото для рекламы в Shutterstock: кулинарные сайты с рецептами и фото. Настоящий суп харчо с фото.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - салати з копченою куркою.
Тутгрушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой
http://recepti.biz.uaпирог в разъемной форме
Печенье за 15 минут рецепт с фотоДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Рецепты для хлебопечки, вкусно: кулинария блюда из печени. Вкусные рецепты для похудения.
Майонез щедро провансальПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Майонез домашний без яиц рецепт в блендереПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter