Курочка "Майже класична"

ДРУГІ СТРАВИ
784 Курочка "Майже класична"
Фото - Курочка
інгредієнти:
  • Стегно куряче
  • Приправа (для шашлику)
  • Цибуля порей
  • Сік гранатовий ("Наршараб")
  • Сіль
  • Зелень

Курочка Обробити курячі стегенця: відрізати найтоншу частину ніжки, а решту порізати на середні шматочки.

Складаючи у поліетиленовий пакет, засипати приправу і потихеньку струснути.

Залишити на 15-20 хвилин.

Викласти на деко, посипати цибулею, порізаною під кутом, і запікати при температурі не більше 220 градусів до готовності.

Курочка При подачі додати зелень і трохи збризнути соком "Наршараб".

фото Курочка

Рецепт кофе гляссеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты Для Мультиварки: легкие блюда. Кулинарные блюда для худеющих.

Рецепты выпечка в микроволновой печиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

www.recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Блюда Украинской кухни с фото. Лучшие рестораны Киева Украинская кухня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter