Курочка "Майже класична"
- Стегно куряче
- Приправа (для шашлику)
- Цибуля порей
- Сік гранатовий ("Наршараб")
- Сіль
- Зелень
Обробити курячі стегенця: відрізати найтоншу частину ніжки, а решту порізати на середні шматочки.
Складаючи у поліетиленовий пакет, засипати приправу і потихеньку струснути.
Залишити на 15-20 хвилин.
Викласти на деко, посипати цибулею, порізаною під кутом, і запікати при температурі не більше 220 градусів до готовності.
При подачі додати зелень і трохи збризнути соком "Наршараб".
Рецепт кофе гляссеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты Для Мультиварки: легкие блюда. Кулинарные блюда для худеющих.
Рецепты выпечка в микроволновой печиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
www.recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Блюда Украинской кухни с фото. Лучшие рестораны Киева Украинская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter