Курочка "Мадемуазель"
- Курка 1 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Яйце куряче 5 шт.
- Маслини чорні
- Часник 4 зуб.
- Хліб білий 200 г
- Майонез
- Гірчиця
Ніжно і обережно ножем зняти шкіру.
Зняти філе.
Куряче філе, цибулю ріпчасту, часник, білий хліб (злегка розмочений у воді) перекрутити у фарш.
Додати 2 яйця, сіль і перець. Усе перемішати.
Зашити всі дірочки на курячій шкірі.
Курячу шкіру начинити фаршем, поклавши уздовж по корпусу варені яйця (3 шт.) та маслини.
Зашити залишені отвори. Попередньо зашити горловину і зав'язати ніжки. Крила надрізати по кістці, не порушуючи шкіри.
Нанести соус: майонез+гірчиця.
Відправити у духовку до готовності.
Перед подачею прибрати зайві нитки.
Кулинарные рецепты от Tramontina - кекс з яблуками рецепт.
Осетинские пироги на заказ - салаты с буряком фото. Рецепты салатов на любой вкус.
recepti.biz Кулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как испечь дома хлеб на закваске - ржаная закваска рецепт.
Салат с цветной капустой и омлетомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter