Курочка із яблуками та селерою у білому вині
698
інгредієнти:
- Курка 1 кг
- Яблуко 2 шт.
- Селера (стеблова) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вино біле напівсухе 100 мл
- Сіль
- Перець
- Приправа
Курку посолити, поперчити і викласти у форму.
Цибулю дрібно порубати і обсмажити на вершковому маслі.
Яблука очистити і дрібно нарізати.
Додати яблука до цибулі, влити 100 мл вина і додати приправи (сушену паприку із базиліком). Трохи протушкувати.
Викласти всю суміш на курочку.
Поставити у розігріту до 200 градусів духовку. Готувати близько 40 хвилин.
Тутпеченя по домашньому
Поможем выйти замуж в Германию: салат с копченым мясом рецепт.
Пасхальные рецепты: рецепты пасхи. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты Для Мультиварки: кулинария блюда из печени. Блюда - Серий: 226.
Итальянская кухня в Петербурге - украинская кухня.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі