Курочка із яблуками та селерою у білому вині

ДРУГІ СТРАВИ
692 Курочка із яблуками та селерою у білому вині
Фото - Курочка із яблуками та селерою у білому вині
інгредієнти:
  • Курка 1 кг
  • Яблуко 2 шт.
  • Селера (стеблова) 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Вино біле напівсухе 100 мл
  • Сіль
  • Перець
  • Приправа

Курочка з яблуками і сельдереемв білому вині інгредієнти Курку посолити, поперчити і викласти у форму.

Курочка з яблуками і сельдереемв білому вині Цибулю дрібно порубати і обсмажити на вершковому маслі.

фото Курочка з яблуками і сельдереемв білому вині Яблука очистити і дрібно нарізати.

Курочка з яблуками і сельдереемв білому вині Курка Додати яблука до цибулі, влити 100 мл вина і додати приправи (сушену паприку із базиліком). Трохи протушкувати.

Курочка з яблуками і сельдереемв білому вині Яблуко Викласти всю суміш на курочку.

Поставити у розігріту до 200 градусів духовку. Готувати близько 40 хвилин.

Курочка з яблуками і сельдереемв білому вині Селера

Тутпеченя по домашньому

Поможем выйти замуж в Германию: салат с копченым мясом рецепт.

Пасхальные рецепты: рецепты пасхи. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты Для Мультиварки: кулинария блюда из печени. Блюда - Серий: 226.

рецепт закуски рафаэлло

Итальянская кухня в Петербурге - украинская кухня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter