Курочка із яблуками та кабачками
- Гомілка куряча 8 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець
Кабачок порізати дрібно. На сковорідці розігріти олію, обсмажити курочку, попередньо посоливши і поперчивши.
Залити розведеною у воді томатною пастою (близько склянки).
Тушкувати хвилин 10, додати порізану цибулину.
Зверху - кабачок.
Порізати яблука.
Додати у курочку .
Тушкувати до готовності.
Гарнірувати рисом.
Салаты из брокколи с майонезомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты праздничных блюд с фотографиямиФотографии готовых блюд и процесса приготовления. Кулинарные рецепты
Топперы для тортов - торт дитячий на день народження. Купить кондитерку.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт шоколадного кекса на сметане. Кексы в магазине Rozetka.
Пирог Из Тыквы - как испечь пирог с тыквой.
Заварной крем рецепт. Рецепт заварной крем.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter