Курочка із цвітною капустою у сметанно-часниковому соусі
- Курка (філе) 300 г
- Капуста цвітна 300 г
- Олія рослинна
- Сметанa 150 г
- Гірчиця 2 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Сир твердий 150 г
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Сіль
- Перець
Відварити цвітну капусту. Філе нарізати на великі кубики. Курку покласти на розпечену сковороду з олією. Швидко обсмажити до рум'яної скоринки, часто помішуючи, на сильному вогні. Додати суміш перців і соєвий соус. Смажити майже до готовності, приблизно ще 5 хвилин.
Соус. Змішати у піалі сметану, гірчицю і подрібнений часник. У форму для запікання покласти суцвіття цвітної капусти та шматочки курки, полити сметанно-часниковим соусом і посипати зверху тертим на крупній тертці сиром. Страву відправити у духовку (на 10-15 хвилин) або у мікрохвильовку (на 7 хвилин у режимі "гриль + мікрохвилі").
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт салата цезарь от Valio: салати з ананасом. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты для гурманов от Лефкадии: рецепты панакоты с фото.
заправки для фруктовых салатов
Салаты, рецепты салатовКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter