Курочка із сухофруктами
- Курка 1 шт.
- Чорнослив 0.5 скл.
- Курага 0.5 скл.
- Яблуко кисле 1 шт.
- Сіль
- Майонез
Курагу і чорнослив порізати шматочками.
Яблуко очистити і нарізати шматочками.
Змішати яблуко із соком півлимона.
Змішати сухофрукти із яблуком.
Начинити курку.
Зашити (або сколоти зубочистками).
Натерти курку сіллю.
Можна натерти ще майонезом, а можна змішати рослинну олію із приправою для гриля і натерти курку).
Покласти курку у пакет для запікання і готувати у духовці. Час залежить від величини курки (1 кг курки готується приблизно 1 год).
За 10 хвилин до готовності вийняти деко, обережно розрізати пакет, відкрити краї і знову поставити у духовку, щоб курочка підрум'янилася.
Рождественские рецепты выпечкиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
http://recepti.biz.ua Салат со стручковым горохом и брокколи
Рецепты мясных блюд французской кухни. Рецепты старой французской кухни.
Холодные закуски рецептыРецепты закусок к праздничному столу, для отдыха на природе. Фото, видео
Рецепт салат морепродуктовКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Медовик рецепт простойРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Американская кухня салатыМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter