Курочка із савойською капустою

ДРУГІ СТРАВИ
692 Курочка із савойською капустою
Фото - Курочка із савойською капустою
інгредієнти:
  • Стегно куряче 4 шт.
  • Капуста савойська 200 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Кукурудза консервована 3 ст.л.
  • Соус соєвий 4 ст.л.

Курочка з савойської капустою інгредієнти Курячі стегенця порізати на шматки (кожне різати на 3-4 частини), посолити, поперчити, посипати паприкою і естрагоном. Викласти у глибоку посудину, полити соєвим соусом та олією, добре перемішати і залишити маринуватися. 

Савойську капусту нашаткувати, цибулю нарізати кубиками, моркву півкільцями. Додати подрібнені овочі та кукурудзу із баночки до курки, щe раз всe добре перемішати і залишити маринуватися щe хвилин на 5. 

Курячо-овочеву масу викласти у рукав для запікання, зав'язати рукав із двох сторін і відправити у розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Потім вийняти, надрізати зверху рукав (для рум'янцю) і залишити у духовці щe на 5-10 хвилин.

Вийняти, перекласти курочку у посудину або відразу розкласти по тарілках. На гарнір відварений рис. 

 

печеня в горщиках

Книга Рецептов Для Мультиварки: первые блюда рецепт с фото. Первые кадры.

Как правильно приготовить: как правильно приготовить соус бешамель. Купить наши продукты онлайн.

Салат свежие сырые шампиньоны здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter