Курочка із савойською капустою
- Стегно куряче 4 шт.
- Капуста савойська 200 г
- Цибуля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Кукурудза консервована 3 ст.л.
- Соус соєвий 4 ст.л.
Курячі стегенця порізати на шматки (кожне різати на 3-4 частини), посолити, поперчити, посипати паприкою і естрагоном. Викласти у глибоку посудину, полити соєвим соусом та олією, добре перемішати і залишити маринуватися.
Савойську капусту нашаткувати, цибулю нарізати кубиками, моркву півкільцями. Додати подрібнені овочі та кукурудзу із баночки до курки, щe раз всe добре перемішати і залишити маринуватися щe хвилин на 5.
Курячо-овочеву масу викласти у рукав для запікання, зав'язати рукав із двох сторін і відправити у розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Потім вийняти, надрізати зверху рукав (для рум'янцю) і залишити у духовці щe на 5-10 хвилин.
Вийняти, перекласти курочку у посудину або відразу розкласти по тарілках. На гарнір відварений рис.
Книга Рецептов Для Мультиварки: первые блюда рецепт с фото. Первые кадры.
Как правильно приготовить: как правильно приготовить соус бешамель. Купить наши продукты онлайн.
Салат свежие сырые шампиньоны здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter