Курочка із рисом та овочами у рукаві
- Філе куряче 600 г
- Асорті овочеве 500 г
- Рис (довгий) 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції
- Сіль
- Сік лимонний 1 ч.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
Філе помити, очистити від плівок, нарізати на великі шматочки, посипати сіллю і спеціями (прованські трави, суміш перців, карі).
Цибулю нарізати кільцями, полити лимонним соком, соєвим соусом і олією, добре перемішати і залишити мінімум на 30 хвилин.
Рис відварити майже до готовності.
Овочі розморозити і перемішати із відвареним рисом.
Рукав зав'язати з одного боку і скласти, чергуючи, овочі і курку.
Влити соус, що залишився, і зав'язати рукав, "цукерку" відправити на 40 хвилин у духовку при 200 градусах.
Лечение в домашних условиях: печеня в горщиках.
Кулинарные рецепты строго поста. Великий христианский пост рецепты поста.
Рецепты салата с языком. Рецепт салат с языком.
Салаты с фетойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
www.recepti.biz.ua Коронный рецепт блинов от Юлии Высоцкой
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter