Курочка із осінніми овочами
- Філе куряче 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сік лимонний 0.3 ст.л.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Кінза 1 пуч.
- Базилік 0.5 пуч.
- Перець болгарський 7 шт.
- Баклажан 2 шт.
- Помідор 7 шт.
- Морква 2 шт.
- Сир м’який 200 г
- Сметана 200 г
- Хрін
Замаринувати курочку.
Порізати порційними шматочками філе, відбити, цибулю - півкільцями.
Часник і кінзу подрібнити.
Добре змішати філе, кінзу, цибулю, часник, томатну пасту, оливкову олію, лимонний сік, сіль, перець, хрін і половину води. Залишити хоча б на годину.
Баклажани почистити від шкірки, порізати смужками, посолити і залишити на 30 хвилин.
Потім промити під холодною водою і покласти шар у форму для запікання (можна розрізати кожну смужку на дві частини, щоб шматочки були менше).
Викласти шар курки разом із усім маринадом.
Перець очистити і порізати смужками, викласти шар на курку.
Із моркви формочкою вирізати квіточки.
Викласти шар.
Помідори порізати півкільцями і покласти шаром на моркву.
Посипати подрібненим базиліком.
Помазати рівномірно сметаною і залити водою.
Накрити фольгою і поставити у розігріту до 220°С духовку (доки всі овочі не стануть майже зовсім м'якими, близько 40-50 хвилин).
Посипати сиром (натерти на тертці або порізати дрібними кубиками) і поставити ще хвилин на 20 у духовку (температуру знизити до 200°С).
Хвилин за 5 до закінчення можна прибрати фольгу, щоб сир підрум'янився.
Пирог из тыквы рецепты. Рецепты пирог из тыквы.
Рецепты салат морепродукты. Морепродукты салаты рецепты.
ТутОтзывы и фото туристов. Забавные фото и видео животных
Польская кухня рецепты с фото скачатьПольское турагентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter