Курочка із нутом

ДРУГІ СТРАВИ
695 Курочка із нутом
Фото - Курочка із нутом
інгредієнти:
  • Стегно куряче 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Олія соняшникова 5 ст.л.
  • Зира (кмин) 2 ч.л.
  • Барбарис (сушений) 2 ч.л.
  • Нут (варений або консервований) 0.5 бан.
  • Куркума 1 ч.л.
  • Перець червоний (гострий, мелений)
  • Сіль

Курочка з Птіт (маленькі клeцкі) або фантазія на тему плову інгредієнти Ніжки курячі розділити.

Цибулю нарізати соломкою.

Моркву почистити, нарізати соломкою.

На рослинній олії обсмажити цибулю до золотистого кольору.

Додати м'ясо, трохи обсмажити. Додати моркву, тушкувати під кришкою близько 5 хвилин.

Додати спеції, посолити, поперчити. Залити водою так, щоб вона покривала м'ясо.

Курочка з Птіт (маленькі клeцкі) або фантазія на тему плову Тушкувати під кришкою 20-25 хвилин.

Засипати нут, злегка обсмажити.

Залити водою так, щоб вона покрила на 3-4 см. Тушкувати під кришкою до готовності (близько 8-12 хвилин). 

 

 

фото Курочка з Птіт (маленькі клeцкі) або фантазія на тему плову Потім все перемішати і подати до столу. 

 

Салат з мисливських ковбасокМясных, фруктовых и экзотических салатов

www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты торт киевский. Поможем выйти замуж в Германию.

Рецепты для пекарни - рецепт салата с фетой. Готовим со вкусом.