Курочка із нутом
- Стегно куряче 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Олія соняшникова 5 ст.л.
- Зира (кмин) 2 ч.л.
- Барбарис (сушений) 2 ч.л.
- Нут (варений або консервований) 0.5 бан.
- Куркума 1 ч.л.
- Перець червоний (гострий, мелений)
- Сіль
Ніжки курячі розділити.
Цибулю нарізати соломкою.
Моркву почистити, нарізати соломкою.
На рослинній олії обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Додати м'ясо, трохи обсмажити. Додати моркву, тушкувати під кришкою близько 5 хвилин.
Додати спеції, посолити, поперчити. Залити водою так, щоб вона покривала м'ясо.
Тушкувати під кришкою 20-25 хвилин.
Засипати нут, злегка обсмажити.
Залити водою так, щоб вона покрила на 3-4 см. Тушкувати під кришкою до готовності (близько 8-12 хвилин).
Потім все перемішати і подати до столу.
Салат з мисливських ковбасокМясных, фруктовых и экзотических салатов
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты торт киевский. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты для пекарни - рецепт салата с фетой. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter