Курочка із квашеною капустою
631
інгредієнти:
- Курка
- Капуста квашена 1 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Пиво світле 0.5 л
- Сіль, перець
Викласти 10 шматочків курки на розпечену сковороду, посолити, поперчити і обсмажити майже до готовності. Викласти зі сковороди. На утвореному жирі обсмажити капусту із цибулею, поперчити.
Коли капуста майже готова, викласти на неї курочку і залити пивом.
На гарнір подати картопляне пюре.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з крабами. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Мясные салатыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат из Рыбной консервы. Салат с консервами Рыбными.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі