Курочка із картоплею з лимоном та часником
778
інгредієнти:
- Курка
- Спеції
- Сіль
- Цибуля ріпчаста
- Картопля
- Кубик бульйонний (Маггі)
- Лимон
- Часник
Курку розрізати на частини, посолити, приправити спеціями і обсмажити в олії до золотистого кольору.
Те ж саме зробити і з картоплею, нарізаною кружечками.
У форму скласти шарами: нарізана цибуля + картопля смажена + курка смажена.
Залити підсоленою водою із кубиком Маггі.
Приготувати заправку: додати сік лимона + вичавити часник. Усе змішати.
Форму поставити або у духовку або на газ, дати страві добре закипіти і полити заправкою із часнику та лимонного соку.
Коли часник буде готовий (2-3 хв) вимкнути газ.
ТутРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата с каперсами.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі