Курочка із картоплею та лимоном
- Курка 1500 г
- Картопля
- Кріп 1 пуч.
- Часник 3 зуб.
- Лимон 1 шт.
- Масло вершкове 125 г
Дрібно нарізати зелень і часник. Розм'якшене вершкове масло змішати із зеленню, часником сіллю і перцем.
Під шкіру курки із боку грудки обережно, намагаючись не пошкодити шкіру, помістити половину отриманої суміші.
Надрізати шкіру на ніжках і туди ввести залишену суміш.
Розрізати лимон на 4 частини і покласти у середину курки.
Порізати кружечками картоплю, скласти у глибоку миску. Полити олією, посипати сіллю і добре перемішати.
Змастити велику сковороду олією, покласти у центр курку. Покласти навколо курочки картоплю і посипати перцем.
Сковороду помістити у рукав для запікання, проткнути у п'яти місцях рукав.
Розігріти духовку до 200°С. Готувати 1 год 20 хвилин.
Вкусные рецепты с фото: рецепт торта из тыквы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты вкусных блюд - немецкая кухня рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Праздничное новогоднее блюдо. Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд.
Готовим со вкусом: рецепты салата из морепродуктов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter