Курочка із карі та овочами
- Стегно куряче 600 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Перець 2 шт.
- Помідор 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Олія рослинна
- Петрушка
- Спеції (карі, паприка, мелений чорний перець)
- Сіль
Курячі ніжки посолити, поперчити, додати карі (2 ч. л.), трохи паприки і меленого чорного перцю, вичавити часник. Все добре перемішати і залишити на півгодини, щоб курочка просочилася ароматами спецій.
Помити, почистити і нарізати овочі: моркву та перець - соломкою, цибулю - кубиками.
Курку обсмажити на олії із двох сторін до золотистого кольору хвилин 10-15.
Додати овочі, перемішати, обсмажити 5 хвилин, потім накрити кришкою і тушкувати ще 15-20 хвилин (до готовності).
Коли овочі майже готові, додати порізаний кубиками помідор і залишити під кришкою ще на 3 хвилини.
Салаты с каперсами и тунцомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт салата языкаКулинарные рецепты
Готовим со вкусом - салаты вкусные рецепты.
Венецианский рецепт от Юлии ВысоцкойЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Передача вкусные истории рецепт пирога со шпинатом. Рецепт турецкие пироги со шпинатом гезданэ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter