Курочка із карамелізованою цибулею

ДРУГІ СТРАВИ
812 Курочка із карамелізованою цибулею
Фото - Курочка із карамелізованою цибулею
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста
  • Лимон 0.5 шт.
  • Соус соєвий 75 мл
  • Цукор-пісок 2 ст.л.
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

Курочку нарізати, вимити, висушити.

Цедру половини лимона і сік змішати із сіллю, перцем і соєвим соусом.

Потім замаринувати у цій суміші курочку на хвилин 30.

Через 30 хв обсмажити на сковороді до скориночки. Порізати цибулю і змішати із залишками маринаду.

Коли курочка готова, викласти цибулю на сковорідку і обсмажити. Через 2-3 хвилини всипати цукор у цибулю і обсмажити до золотистої скоринки. Викласти на курочку. 

 

Дизайн онлайн: украинская кухня доставка.

Рецепты на праздничный стол - рецепт торта киевский. Рецепты котлет.

Рецепты для пароварки, вкусно - рецепты блюд с ливером.

recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter