Курочка із карамелізованою цибулею
862
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Лимон 0.5 шт.
- Соус соєвий 75 мл
- Цукор-пісок 2 ст.л.
- Перець чорний мелений
- Сіль
Курочку нарізати, вимити, висушити.
Цедру половини лимона і сік змішати із сіллю, перцем і соєвим соусом.
Потім замаринувати у цій суміші курочку на хвилин 30.
Через 30 хв обсмажити на сковороді до скориночки. Порізати цибулю і змішати із залишками маринаду.
Коли курочка готова, викласти цибулю на сковорідку і обсмажити. Через 2-3 хвилини всипати цукор у цибулю і обсмажити до золотистої скоринки. Викласти на курочку.
Дизайн онлайн: украинская кухня доставка.
Рецепты на праздничный стол - рецепт торта киевский. Рецепты котлет.
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепты блюд с ливером.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі