Курочка із капустою, запечена у духовці
- Курка 1 шт.
- Капуста білоголова 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Спеції (сіль і червоний перець)
- Помідор 5 шт.
- Часник 6 зуб.
- Перець гострий 2 шт.
- Хрін 1 шт.
Приготувати маринад (через м'ясорубку пропустити помідори, часник, перець і хрін, все добре посолити, можна додати оцет).
Замаринувати курочку і поставити у холодильник (доки готується начинка).
Порізати капусту, натерти на тертці моркву, додати сіль і перець, трохи пом'яти, щоб капуста дала сік.
Поставити на вогонь.
Коли капуста протушкується, дістати курочку і нафарширувати її капустою, залишки викласти зверху і під низ курочки у форму.
Форму змастити олією, викласти капусту, курочку і в духовку на 1 годину 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Кекси з сиром зюмомкекси з сиром
Готовим со вкусом - салаты с буряком фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Рецепты панакоты с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепт вкусной домашней колбасыРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - пляцки рецепти фото. Рецепты приготовления блюд.
Осетинские пироги на заказ: салат з креветками з фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Салат Баклажан в майонезе. Рецепт: Майонез домашний.
Рецепт салата мимоза классический. Рецепты салатов мимоза.
Рецепт крем заварнойРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter