Курочка із грибами
- Філе куряче 4 шт.
- Печериці 400 г
- Батон
- Кріп
- Соєвий соус
- Олія рослинна
- Макарони 400 г
Гриби нарізати скибочками і обсмажити із кропом. Остудити.
Філе курки розрізати збоку (зробити кишеню) і начинити печерицями.
Філе обробити спеціями і укласти на розпечену сковороду до утворення рум'яної скоринки. Приготувати соус. Обсмажити 100 г печериць до золотистої скоринки. Подрібнити. 100 г плавленого сирка порізати на маленькі шматочки. У каструлю покласти гриби, сир. Залити 250 г вершків. Додати 100 г соусу Astoria або сметану. Поставити на повільний вогонь. Помішувати доки сир повністю не розплавиться. Посолити і залишити ще на 10 хв на повільному вогні, періодично помішуючи. Соус повинен стати густим.
Зменшити вогонь і довести філе до готовності, додавши приготовлений соус.
Приготувати грінки. Відрізати шматочок батона і приготувати у тостері до апетитної скориночки або на олії обсмажити.
На грінки викласти шматочок курочки, поруч трохи грибів і полити соєвим соусом.
Гарнір.
Довести воду до кипіння. Додати кольорові макарони. Посолити. Довести до готовності.
Злити воду. Додати вершкове масло і довести до повної готовності на слабкому вогні.
Відразу ж подати до курочки. Полити приготовленим соусом.
Подавати із апельсиновим соком.
Что приготовить к ужину - первые блюда рецепты. Готовим вкусно и полезно.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные рецепты. Кулинарная социальная сеть
Куриный рулет с щавелем и яйцами.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кекс без масла и маргарина. Кексы в магазине Rozetka.
Майонез щедро ценаПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
www.recepti.biz.ua Украинской кухни
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter