Курочка із грибами
625
інгредієнти:
- Стегно куряче 2 шт.
- Печериці 300 г
- Вершки 300 г
- Сіль
- Перець червоний (мелений)
- Зелень (петрушка і кріп)
Стегна курячі посолити, поперчити, укласти у форму для запікання.
Печериці порізати і обкласти навколо курячих стегон.
Залити вершками до половини курки.
Запікати у духовці 40-60 хвилин до повної готовності.
Перед подачею посипати зеленню петрушки і кропу.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты новинки рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты салата с Рыбными консервами. Салат Рыбный рецепты.
Как испечь дома хлеб на закваске: приготовление пасты в мультиварке.
Готовим со вкусом - рецепти гарячих страв. Закупка рецепты.
Салат с тунцом мимоза. Приготовление салата мимоза.
Приготовление блюд из яиц и творога рефератКоктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі