Курочка із гарніром зі смаженого перцю
788
інгредієнти:
- Грудка куряча 4 шт.
- Перeць болгарський 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Соус томатний
- Зелень
- Борошно 2 ст.л.
Грудки порізати упоперек на медальйони.
Покласти у миску курку, яйце, зелень, соус томатний, ложку борошна. Трохи посолити. Перемішати.
Перець почистити, порізати на смужки не дуже тонкі.
Сковороду нагріти.
Kурочку обсмажити.
Hа сусідній сковорідці обсмажити перець на маленькому вогнику до м'якості. Посолити.
Готовим со вкусом: рецепт салата с каперсами.
Приготовление плова рецепт. Рецепт приготовление плова.
http://recepti.biz.ua праздничные блюда вкусные рецепты
Мастер шеф рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі