Курочка із гарніром
- Курка 1 шт.
- Картопля 7 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Олія рослинна
- Перець запашний
- Кориця (мелена)
- Сіль
- Зелень
Курочку розрізати уздовж.
Посолити, поперчити, трохи кориці посипати, подрібнений часник.
Обмазати курку з усіх сторін.
Потім обмазати всю курку олією.
Змастити деко олією, покласти на нього курку і відправити у розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 20-30.
Почистити цибулю, моркву, картоплю. Очищені овочі нарізати: картоплю - не дрібною соломкою, цибулю - півкільцями, моркву - соломкою.
Потім все перемішати у ємності, посолити, поперчити і ще раз перемішати.
Дістати курку, викласти навколо неї овочі, підлити трохи води і відправити у духовку ще на 30 хвилин.
Коли все буде готове, посипати нарізаною зеленню.
Рецепты ужина на скорую рукуРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Шашлык из куриного сердца тут
Томленые овощи по рецепту Юлии Высоцкой. Рататуй для сезона овощей. Рецепт Юлии Высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter