Курочка із башточками із овочів
- Курка 1300 г
- Сир м´який 200 г
- Зелень 1 пуч.
- Часник 3 зуб.
- Курага 100 г
- Баклажан 1 шт.
- Кабачoк 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Купуста цвітна 400 г
- Сіль
- Перець
- Печериці 300 г
Для башточок нарізати всі овочі кільцями.
Скласти башточки. Послідовність: цибуля, баклажан, кабачок, перець, помідор, перець. Зверху посипати подрібненим часником і трохи посолити і поперчити.
Башточки поставити на деко. Між ними укласти печериці і відварену до напівготовності цвітну капусту.
Суміш для прошарку. Подрібнити у блендері сир, часник, зелень і курагу. Курку злегка посолити зсередини, там, де це можливо, під шкірку укласти суміш, намагаючись розподілити її рівномірно наскільки це можливо. Курочку укласти до овочів.
Поставити у розігріту до 200 градусів духовку і готувати до виділення із курочки світлого соку. Якщо курочка не дуже жирна, можна збризнути овочі олією (краще оливковою). За 10 хвилин до готовності, коли курочка буде вже золотиста, а сік майже прозорий, посипати натертим сиром башточки і зеленню.
Кулинарные рецепты первые блюдаЗакуски, первые и вторые блюда, сладости, консервирование и пр
Салат в омлете рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Оригинальные торты на заказ: маковый торт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter