Курочка "Фіфочка"
- Курка (стегенця) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 4 шт.
- Рис (сухий) 2 скл.
- Молоко 1 л
- Сіль
- Зира
- Перець чорний (мелений)
Моркву натерти на крупній тертці, попередньо почистивши.
Цибулю почистити і нарізати чвертькільцями. Скласти у дуршлак і промити під струменем холодної води.
Курку розрубати на шматочки, посолити, поперчити і приправити.
Укласти на дно глибокої каструлі, а ще краще - казана. Зверху викласти нарізану півкільцями цибулю.
Потім викласти моркву і розрівняти.
Рівним шаром насипати добре промитий рис.
Посолити і додати спеції та прянощі.
Все акуратно залити молоком так, щоб воно покривало рис на 0,5 см, не більше. Поставити на вогонь, довести до кипіння і на маленькому вогні при дуже слабкому кипінні під кришкою варити 40-45 хвилин.
При подачі посипати дрібно нарізаною зеленню.
recepti.biz.uaВ комплект входит кулинарная книга с оригинальными рецептами вкусных блюд
Кулинарные рецепты от Tramontina - плов рецепт приготовления. Скороварки для приготовления каши.
Рецепт салата мимоза с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Украинская кухня Сало Соленое. Русско Украинская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter