Курочка фарширована "По-трактирськи"
- Курка 1 шт.
- Млинець 10 шт.
- Фісташки (очищені) 50 г
- Чорнослив 100 г
- Морква (по-корейськи) 100 г
- Спеції (куркума, перець червоний мелений)
- Часник 3 зуб.
- Мед 1 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
Помити курочку, обсушити.
Зняти шкіру, залишивши крильця і ніжки. Для цього поставити курочку "на голову" і почати акуратно зрізати шкіру із м'ясом від того місця, де був хвостик.
Обрізати прямо по колу, по ребрах.
Із грудки м'ясо можна знімати пальцями, там хрящ, його легко прорізати, а м'ясо із нього знімається легко і руками.
Підрізати колінні і "ліктьові" суглоби, залишаючи ніжки і крильця на місці.
Шкірочка поступово вивертається назовні.
Так пройти до шиї і повністю зняти шкіру і м'ясо.
Із кісточок обрізати усе м'ясо і подрібнити у блендері, посолити.
Подрібнити фісташки.
Розділити фарш на дві частини. В одну частину додати 1/2 маси фісташок і моркву по-корейськи, а в другу частину фаршу - подрібнений чорнослив і залишені фісташки.
На млинці викласти начинку і загорнути у трубочку.
Нафарширувати курочку. Млинці викласти у шаховому порядку.
Шию і попку скріпити зубочистками.
Для змащення курочки змішати мед, червоний мелений перець, гірчицю, куркуму. Змастити курочку з усіх боків.
На деко для запікання покласти фольгу, змастити олією, укласти курочку і закрити фольгою. Поставити у попередньо нагріту духовку до 180 градусів на 1 годину. За 15 хвилин до готовності дістати курочку з духовки і зняти фольгу для підрум’янення скоринки.
Рецепт салата с языкаПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter