Курочка, фарширована лимоном
618
інгредієнти:
- Курка 1.5 кг
- Лимон 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Розмарин
- Оцет 2 ст.л.
- Цукор 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
Один лимон і увесь часник нарізати на тонкі часточки. Із другого лимона вичавити сік.
Під шкіру курки покласти кілька кружечків лимона, часнику та розмарину. Залишеними лимоном, часником і розмарином нашпигувати курку. Перед цим натерти курку сіллю і перцем.
Курку покласти у каструльку. Приготувати соус: змішати сік лимона, оцет (яблучний) і цукор до однорідної маси. Полити курку і з закритою кришкою відправити у розігріту до 200 градусів духовку на 45 хвилин, потім кришку зняти і готувати при тій же температурі ще 30 хв.
Рецепты салатов на любой вкус: салат кучками. Сенсационный Термомикс ТМ5.
Рецепты. торт медовик www.recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua рецепт салата мимоза с сыром
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі