Курочка фарширована і запечена із картоплею
- Курка 1 шт.
- Свинина пісна 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Майонез 150 г
- Гірчиця 0.5 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Зелень
- Картопля 1.5 кг
Обережно звільнити м'ясо курки зі шкіри: зробити невеликий надріз на грудях і вийняти все, не порвавши шкіру. Спочатку зачистити руками під шкірою прожилки і звільнити м'ясо від шкіри. Ноги залишити, акуратно перерізаючи сухожилля, так само і з крилами залишити.
Шкіру зшити на грудях, утворивши мішечок.
Цибулю із морквою спасерувати і остудити.
Очистити м'ясо курки від кісток і зробити фарш. Свинину перетворити на фарш, додати часник подрібнений і нарізану зелень. Все змішати з цибулею та морквою. Приготувати загальний фарш. Можна додати зелений горошок. Посолити, поперчити.
Увесь фарш покласти у шкіру до кінця. Потім шкіру зшити, не залишаючи дірочок.
Приготувати соус для маринаду: майонез + гірчиця + сіль + перець. Все змішати і замаринувати курку на хвилин 15-20. Очистити картоплю. Спочатку покласти у деко курку, потім обкласти її картоплею. Деко повинне бути з кришкою, якщо немає зробити кришку із фольги або у мішок для запікання.
Запікати 1 годину, через 30 хвилин дістати і полити соком, що утворився. І так ще кілька разів до повної готовності. Потім зняти кришку і запекти зверху. Перед подачею видалити нитку.
Французские салаты рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Как сделать крем из сгущенного молока и маслаЭфирные масла, кремы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter