Курочка фарширована гарбузово-грибною начинкою
- Курка 1 шт.
- Гарбуз 200 г
- Гриби 200 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Селера черешкова 1 шт.
- Соус (Бешамель або вершки) 100 мл
- Спеції (сіль, перець, приправи)
- Ковбаса (домашні сирі ковбаски) 100 г
- Картопля 6 шт.
Начинка. У каструлі (на оливковій олії) обсмажити дрібно нарізані кубиками цибулю, моркву, селеру.
Додати свіжі домашні ковбаски, нарізані кружечками, обсмажити.
Додати нарізані кубиками гарбуз і гриби. Посолити. Смажити до напівготовності.
Коли начинка злегка охолоне, додати соус бешамель або вершки, перемішати.
У глибокій мисці змішати сік 1 лимона, оливкову олію, сіль, перець, подрібнені спеції (розмарин, орегано, кмин, шавлія, лавровий лист). Цією сумішшю просочити курочку зсередини і зовні.
Помістити курку, фаршировану начинкою і "застебнуту" зубочистками, в деко, закрити деко фольгою й запікати в духовці при 220 градусах 30 хв.
Очистити і нарізати на великі шматочки картоплю й нарізати великими півкільцями цибулю. Розмістити картоплю і цибулю на деко з куркою (перевернуту). Додати в картоплю спеції (розмарин, лавровий лист і шавлію гілочками).
Зменшити температуру до 170-180 градусів і запікати близько 50-60 хв (до готовності).
Осетинские пироги на заказ - салат святковий рецепт.
кулинарные рецепты с пошаговым описанием
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - ржаной хлеб фото.
www.recepti.biz.ua картинки с изображением пиццы
Продажа сельхозсырья,цветы - мясные салаты с грибами. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты Для Мультиварки - медовик рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina: блины с грибами рецепт с фото. Готовим со вкусом.
Вкусные салаты и очень нежные: сайт кулинарный.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter