Курочка фарширована
- Курка 1 шт.
- Сир 100 г
- Горіхи (фісташки) 100 г
- Чорнослив 50 г
- Мед 1 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
Підготовлену курку покласти спинкою догори.
Акуратно відокремити шкіру від м'яса (не розрізаючи).
Допомагаючи ножем, залишити незачепленими ніжки і крила (обрубати по суглобу).
Відокремити м'ясо від кісток.
Пропустити філе через м'ясорубку разом із очищеною цибулиною (або подрібнити у блендері).
Чорнослив дрібно нарізати.
Фісташки потовкти.
Додати до фаршу чорнослив і фісташки, натертий сир, посолити, добре перемішати.
На млинець покласти начинку і згорнути рулетиком. Виконати так з усіма млинцями.
Підготовлені млинці укласти упоперек у курочку.
Зашити горловину і черевце.
Змішати мед із гірчицею та олією.
На деко застелити фольгу і укласти на неї курочку.
Змастити медово-гірчичним соусом.
Загорнути у фольгу і поставити у духову шафу на 1 годину.
Після цього фольгу розгорнути, полити курку соком, що виділився і поставити запікатися ще на 10-15 хвилин, для утворення скоринки.
Готову курку укласти на тарілку, розрізати і подати.
Шоколадный пудинг диетическийСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Кухонные Принадлежности - польская выпечка рецепты. Курсы Польского языка в Днепре.
Осетинские пироги на заказ: салат святковий рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рогалики рецепты с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Очень вкусные рецепты борща: рецепт борщ с буряком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.uaукрашения для торта из крема
Крем с манкой для торта видеоКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Мастер шеф рецепты утиная грудкаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter